Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

SOUTĚŽE PRO PROFESIONÁLY

SOUTĚŽE PRO PROFESIONÁLY

27. 09. 2018 - Najdeme nejlepší novinky, podniky, cukráře i pokojské! Exhibice elitních osobností z gastronomie, prestižní soutěže i technologické a potravinářské novinky a degustace delikates.

To bude 8. ročník mezinárodního veletrhu FOR GASTRO & HOTEL. Ve dnech 4. až 7. října 2018 se v areálu PVA EXPO PRAHA představí to nejlepší z pohostinství. Nebude chybět ani odborný kongres k tématu Lidský faktor.J

eště větší show! Na 400 vystavovatelů, 15 000 m2 výstavní plochy a bohatý program pro profesionály i amatéry. To bude FOR GASTRO & HOTEL 2018. V rámci programu proběhnou soutěže a exhibice barmanů, baristů, teatenderů a pivních specialistů. V Hale 1 se mohou návštěvníci těšit na soutěž TEFI-TEX HOUSEKEEPING CUP, která ve finále najde nejlepší hotelové pokojské.

Hala 7 výstaviště PVA EXPO PRAHA se pochlubí přehlídkou cukrářské elity. Ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů ČR se v rámci veletrhu uskuteční soutěž CUKRÁŘ ROKU 2018 – HOLLANDIA CUP. Nebude chybět ani exhibice hvězd španělské kulinářské sféry Lorenza Sinisiho a Javiera Carboneho. Odborné i laické veřejnosti předvedou, co dokáží revoluční grily pro profesionály JOSPER. Součástí programu budou i prezentace a degustace delikates a přehlídka technologických a potravinářských novinek.

Na své si přijdou odborníci z oboru gastronomie. Právě pro ně je první den veletrhu 4. října v Kongresovém sále ve Vstupní hale II připraven KONGRES FOR GASTRO & HOTEL. Hlavním tématem bude Lidský faktor. Profesionálové z oboru gastronomie se mohou těšit na mnoho zajímavých přednášek, workshopů i panelovou diskuzi. V rámci slavnostního galavečera bude udělena Cena VLTAVA LABE MEDIA o nejlepší koncept, inovaci a start-up gastro podniku.

Více informací o programu najdete ZDE.

Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz