Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Zábavná, poučná i plná chutí je Východní Morava těchto dnů

Zábavná, poučná i plná chutí je Východní Morava těchto dnů

01. 10. 2018 - Staroměstský den vína, Jarošovský Oktoberfest, Karlovský gastrofestival.

Až do středy 3. října je v Panském dvoře v Kunovicích k vidění výstava krojovaných panenek. Exponáty pochází ze soukromých sbírek.

Ve čtvrtek 4. října zve Masarykova veřejná knihovna Vsetín na pořad Ony a vlk, čtení autorských veršů, alternativní písně a ambientní zvukomalbu. Začátek je v 17:00.

V pátek 5. října se uskuteční další Noc vědců. Vědci v tento jeden večer představují veřejnosti svoji práci v netradičním světle, účastní se společně kulturního programu a spolu s návštěvníky provádějí zábavné pokusy a pozorování. Noc vědců proběhne od 16:00 i ve Zlíně, více na http://nocvedcu.utb.cz/, a od 17:00 v Uherském Brodě, více ZDE.

V sobotu 6. října se uskuteční v Event centru ve Starém Městě u Uherského Hradiště Staroměstský den vína. Bohatý program začne v 9:00.

Jarošovský pivovar u Uherského Hradiště zve v sobotu na Oktoberfest. Začne v 11:00 a o dobrou náladu se postarají také CM Burčáci a kapela Sekec.

V S-baru Kroměříž pořádají v sobotu Malej burger festival. Jeho součástí bude i burger workshop, od 22:00 začne večerní párty.

O víkendu 6. a 7. října ožijí Velké Karlovice na Vsetínsku tradičním Karlovským gastrofestivalem. Nabídne ochutnávky krajových specialit, soutěž frgálů a klobás, farmářský trh, kuchařské show či frgálovou manufakturu. Více na www.vychodni-morava.cz/akce/129046/.

V neděli 7. října bude možné vyrazit do Uherského Brodu na Brodskou púť. Program na Masarykově náměstí začne v 14:30, zahraje i DH Boršičanka.

Více na www.vychodni-morava.cz.


Zdroj:  Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o.p.s.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz