Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Zdravé město Znojmo se zapojí do aktivit Sváteční ZnojmoRegion 2018

Zdravé město Znojmo se zapojí do aktivit Sváteční ZnojmoRegion 2018

26. 11. 2018 - ZNOJMO - Město Znojmo se zapojí do projektu, který realizuje destinační společnost ZnojmoRegion, do projektu „Sváteční ZnojmoRegion 2018“, který bude lákat návštěvníky nejen do Znojma, ale i do obcí v celém okresu.

Znojmo samotné má díky programu Znojemského adventu, jehož organizaci má na starosti město Znojmo a Znojemská Beseda, prosinec nabitý vánočními koncerty, zimním kinem a dalšími akcemi. Doplní ho navíc program na kluzišti a Zimní dny sportu.

Znojemský advent bude slavnostně zahájen rozsvícením vánočního stromu na Masarykově náměstí ve neděli v 16:45 hodin. Další část vánočního programu se bude odehrávat na Horním náměstí, kde bude již podruhé umístěno venkovní kluziště. Bruslaři na umělý led poprvé vjedou v sobotu 1. prosince, kdy se uskuteční jeho slavnostní otevření (v 16:00 hodin). Samotné kluziště bude během adventu dějištěm několika akcí, které město připravuje ve spolupráci s HC Orli Znojmo.

V rámci projektu Sváteční ZnojmoRegion 2018, jsou místní i návštěvníci z okolí zváni zdarma využít vybraná sportoviště, která patří městu Znojmo. Konkrétně to budou:

Venkovní kluziště na Horním náměstí

* Otevřeno denně od 9:00 do 19:00 hodin až do 17. února (vždy s pauzou na vyčištění v čase 13:00 - 14:00 hod.).

* U kluziště budou k dispozici uzamykatelné skříňky i brusič bruslí.

Městské lázně

* Ve dnech 27. - 28. prosince od 18:00 do 20:00 hod.

Zimní stadion, a to v časech určených pro veřejnost

* Ve dnech 27. - 28. prosince v časech určených pro veřejné bruslení.

* Čas bude upřesněn na www.znojmo-zdravemesto.cz

 

Zdroj: Bc. Irena Navrkalová, DiS., ZnojmoRegion, z.s.
Ilustrační foto: Pixabay

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz