Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

HOLBA volí florbal a má k tomu řadu důvodů

HOLBA volí florbal a má k tomu řadu důvodů

29. 11. 2018 - Zeptali jsme se Ing. Vladimíra Zíky, ředitele pivovaru Holba.

Vaše pivo je už rok oficiálním partnerem českého florbalu a hlavním partnerem české reprezentace. Proč jste zvolili tento sport?

Florbal je svou základnou jedním z nejvýznamnějších sportů u nás a hraje se především z radosti ze hry a z pohybu. Jde o sport stejně čistý a neposkvrněný jako jsou Jeseníky, kde je Holba doma. Rozvoj florbalu je nejen u nás mimořádně dynamický, jde napříč všemi generacemi, získává stále větší oblibu stejně jako naše pivo a my chceme být dlouhodobě u toho.

Pivo Holba se stalo oficiálním pivem letošního mistrovství světa ve florbale. Co od šampionátu očekáváte?

Mistrovství světa, které se koná v Praze, je asi největší sportovní událostí letošního roku v České republice. Pivo Holba získává prestižní medaile a ocenění na nejvýznamnějších degustačních soutěžích nejen doma, ale i v zahraničí. Proto víme, jak je náročné se na mezinárodním poli prosadit a být úspěšný. Florbal se u nás hraje v relativně skromných poměrech oproti florbalovým velmocem jako jsou Finsko, Švédsku či Švýcarsko.Přesto patří český florbal, stejně jako české pivo, mezi nejlepší na světě, a já věřím, že to na šampionátu náš reprezentační tým opět potvrdí.

Co byste popřál českému florbalu?

Na mistrovství světa úspěch, přetavený nejlépe na vítězný kov, žádná zranění a plné arény nadšených fanoušků. A všem hráčům a hráčkám, kteří hrají florbal pro radost, aby je zápal pro tento krásný sport nikdy neopustil. Aby se u nás rodili další Jendrišákové, Tomašíkové, Kavkové, Garčarové a další.

Zdroj: Hana Matulová, iPublicity

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz