Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Pečení a zdobení perníčků ve Zvonici

Pečení a zdobení perníčků ve Zvonici

05. 12. 2018 - KAROLINKA – Na tradiční přípravu vánočních perníčků a vánočních dekorací zve oblíbená Zvonice na Soláni na Vsetínsku. Uskuteční se v neděli 9. prosince od 10:00.

„My budeme mít připravené těsto na pečení, takže se bude vykrajovat, péct, zdobit. No a k tomu všemu nám bude hrát cimbálová muzika Jiřího Nechanického. Návštěvníci si nemusí nic nosit, musí si vzít s sebou jen dobrou náladu,“ vzkazují hostitelé ze Sdružení pro rozvoj Soláně.

Pro děti bude otevřena tvořivá dílna. Ve Zvonici je nyní kvidění i výstava Půjdem spolu do Betléma. Nabízí seznámení s betlémy jak v tradičním pojetí, tak i koncipované jako rozsáhlá řezbářská díla o desítkách až stovkách figur, která kromě jesliček ukazují život obyčejných lidí vregionu.

Výstavu lze navštívit do 29. ledna 2019.

Více: www.zvonice.eu

 

Zdroj: Mgr. Petra Psotková, Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o.p.s.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz