Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Se začátkem adventu se vrací oblíbený speciál Zubr Maxxim

Se začátkem adventu se vrací oblíbený speciál Zubr Maxxim

06. 12. 2018 - Čtrnáctistupňové pivo Zubr Maxxim, které se těší stálé oblibě díky své charakteristické hořkosti a vyšší plnosti, je zpět. Tento nejprodávanějšípivní speciál se zubří hlavou ve znaku i v letošním roce zpestří pivní nabídku a od prosince bude dostupný ve vybraných provozovnách. Již nyní je k dostání vl ahvích v maloobchodní síti.

Přerovský pivovar zařazuje Zubr Maxxim do nabídky již devátým rokem. Při jeho výrobě vychází z tradiční receptury, díky které toto originální pivo vyniká typickým aroma, vyšší plností a dobrým řízem.Celkový charakter speciálu je dokreslen sytější jantarovo-medovou barvou a hustou sametovou pěnou.

„ZUBR Maxxim vaříme klasickým způsobem a z kvalitních regionálních surovin, které mu přidávají plnější chuť a charakteristickou hořkost. S jeho výrobou jsme začali už v létě, protože pivo musí zrát v ležáckých sklepech při nízkých teplotách celých 90 dní,“ popisuje výrobu speciálu Nataša Rousková, sládková pivovaru.

Zubr Maxxim obsahuje 6,5 procent alkoholu, což je více než mají běžná piva. Právě i tento fakt přispívá k popularitě speciálu v zimním období, kdy lidé dávají přednost silnějším pivům.

„Speciál se hodí k tradiční české kuchyni včetně smaženého kapra se salátem, takže je určitě dobrou volnou i k štědrovečerní večeři,“ dodává sládková. V týdnu od 3. prosince začíná distribuce do vybraných restaurací, kde si ho milovníci piva mohou dopřát čepovaný, ať už ve filtrované nebo nefiltrované podobě.

Speciál je k dostání také v lahvích, a to v balení multipack po osmi kusech nebo ve speciální Sládkově výběrové edici společně s dalšími pivy Zubr.

Pivovar ZUBR, a.s., tradiční český výrobce působící především na Moravě, je společně s pivovary Holba a Litovel součástí pivovarské skupiny PMS. Pivovar je držitelem ocenění Klasa A a známky CHZO "České pivo". Nejprodávanějším pivem z produkce je 11° ležák Zubr Grand, absolutní šampion degustační soutěže Zlatý pohár Pivex –PIVO 2018, vítěz v kategorii ležáků v ročnících 2018 a 2017 a rovněž vítěz soutěže České pivo 2018 v kategorii jedenáctistupňových piv. Na loňském jubilejním ročníku soutěže PIVEX 2017 byl pivovar Zubr zvolen pivovarem čtvrtstoletí. Novinkou ve stálém sortimentu je 12° ležák Zubr Gradus.

Zdroj: Jana Dobrovská, Ariston PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz