Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

„Na šťastné a veselé“ připíjejte vánoční třináctkou

„Na šťastné a veselé“ připíjejte vánoční třináctkou

13. 12. 2018 - Polotmavý Speciál Holba 13º má barvu českého granátu a prvotřídně vybroušenou chuť. Je to slavnostní pivo na váš slavnostní stůl, skutečný originál a poselství Vánoc, prožitých v poklidu, štěstí a sounáležitosti. Je čas vychutnat si jedinečný degustační zážitek, který vám nabízí v každém doušku.

S plnou chutí s jemným nádechem karamelu harmonizuje sytě chmelové aroma. Zalahodí jemnou hořkostí s krátkým dozvukem. Plné zaokrouhlené tělo skrývá překvapivě vysokou pitelnost, která doslova vábí k dalšímu doušku. Pivo se hodí ke každé sváteční příležitosti jako doprovod kořeněných jídel, drůbeže nebo ryb. Servíruje se při teplotě 7-9 °C v úzké sklenici z tenkého skla.



Základem receptury je originální kompozice sladů a chmele. Kombinací pěti sladů získalo pivo mohutné, krásně zakulacené tělo, kterému fundament rozhodně nechybí. Pivovarníci pečlivě vybírali také chmelové odrůdy, aby jejich správnou kombinací dali speciálu jeho osobitou charakteristiku.

Stejně jako ostatní piva Holba vzniká Polotmavý speciál klasickým postupem výroby. To znamená, že se mladina vaří na dva rmuty tak, aby si pivo stačilo vzít to nejlepší ze sladu i chmele. Následuje hlavní kvašení na otevřené spilce a pomalé dokvášení a dozrávání v ležáckém sklepě celých 60 dní.

Polotmavý Speciál Holba 13° se nabízí v originálním dárkovém multipacku s vánoční grafikou. V restauracích a horských hospůdkách pak čeká vánoční speciál na své příznivce jako čepovaný.

Zdroj: Mgr. Hana Matulová, iPublicity

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz