Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Předvánoční týden bude na Východní Moravě zábavný

Předvánoční týden bude na Východní Moravě zábavný

17. 12. 2018 - Předvánoční týden bude ve většině rodin ve znamení příprav na svátky. Kdo si najde trochu volného času, pro něj má Východní Morava zajímavé tipy.

Od pondělí 17. do středy 19. prosince bude možné navštívit Vánoce ve Slováckém muzeu v Uherském Hradišti. Předvádění výroby vánočních ozdob, betlémových figurek a pečiva pro širokou veřejnost. Více na www.vychodni-morava.cz/akce/127507/.

Od pondělí 17. do soboty 22. prosince ožije náměstí Svobody ve Vsetíně Veselými vánočními hody. Více ktradičnímu programu na www.vychodni-morava.cz/akce/130948/.

Do pátku 21. prosince se koná Advent na kroměřížské radnici. Nádvoří radnice se proměnilo v oázu klidu, pohody a kouzelné atmosféry plné chutí a vůní blížících se svátků. Více na www.vychodni-morava.cz/akce/129947/.

Až do 23. prosince probíhá na náměstí Míru ve Zlíně předvánoční program. Nabízí živou hudbu, ledové sochaře a sochařské dílničky, tradiční Ježíškovu poštu, sobotní tvořivé dílničky nebo vystoupení dětských folklorních souborů, nechybí řemeslné výrobny, punče a další občerstvení. Více na www.zlin.eu.

V Domě kultury Vsetín vystoupí vestředu 19. prosince oblíbená Partička zTV Prima. Krutě přísná show začne v 19:00.

VKlubu kultury Uherské Hradiště vystoupí ve středu 19. prosince zpěvák David Koller se svým Acoustic Tour 2018. Koncert začne v19:00.

Ve čtvrtek 20. prosince přivítá zámek v Holešově skupinu Hradišťan a Jiřího Pavlicu. Koncert začne v 19:00.

Vsobotu 22. prosince vystoupí v Domě kultury Vizovice kapela Fleret a Zuzana Šuláková. Vánoční koncert začne v 19:00.

V neděli 23. prosince se bude na Masarykově náměstí v Uherském Hradišti vařit vánoční zelňačka. Program začne v14:00.

Nabídka dalších akcí na www.vychodni-morava.cz.

 

Zdroj: Mgr. Petra Psotková, Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o.p.s.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz