Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Řetězec Offbeat Donuts otevřel první pobočku v České republice

Řetězec Offbeat Donuts otevřel první pobočku v České republice

28. 12. 2018 - Dublinská síť obchodů s koblihami a donuty Offbeat Donuts se rozšířila za hranice Irska, první franšízovou pobočku otevřela v prosinci v centru Prahy.

Offbeat Donuts je vysněným projektem pekařského dua Briana a Sandry O’Caseyových, kteří chtěli oživit tradiční irské pekařství a vytvořit koblihy, na něž se budou jednoduše sbíhat sliny. Tento sen se zhmotnil v květnu 2016, kdy otevřeli první obchod v Dublinu. V současnosti je v provozu již osm poboček.

“Reakce zákazníků v Irsku jsou prostě fenomenální a proto jsem se rozhodl umožnit jedinečný gurmánský zážitek milovníkům sladkého i v Česku, kde žiji více než 25 let,” říká Frank Nourse, zakladatel české pobočky Offbeat Donuts a přítel manželů O’Caseyových. Pražská pobočka našla své místo v přízemí obchodního domu Desirred na Václavském náměstí. Zákazníci si zde mohou vybrat z dvaceti donutů a koblih, které jsou pečené v kobyliské pekárně v průběhu celého dne a přímo na pobočce čerstvě plněné a zdobené.

“Za kvalitu našich výrobků ručí Lukáš Puffer, který předtím působil jako head pastry chef v restauraci Ginger & Fred v Tančícím domě,” dodává Frank Nourse. Operations Director českého Offbeat Donuts David Clark se opírá o předchozí pětiletou zkušenost ve společnosti Kampa Group, kde vedl Hergetovu Cihelnu. Ke konceptu Offbeat Donuts doplňuje: "Našim zákazníkům nabízíme nejčerstvější donuty a tu nejlahodnější kávu, což však nutně neznamená nejvyšší ceny. Chceme, aby si každý z návštěvy naší prodejny odnesl nejen chuťový zážitek, ale také trochu té Offbeat magie!"

Zdroj: Mgr. Klára Pirochová, Pulpo

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz