Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Hollandia spolupracuje s Asociací kuchařů a cukrářů ČR

Hollandia spolupracuje s Asociací kuchařů a cukrářů ČR

10. 01. 2018 - Česká mlékárna HOLLANDIA Karlovy Vary, s.r.o. zahájila spolupráci s juniorskou sekcí Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Prostřednictvím krátkých videí s originálními recepty pěti mladých českých kuchařů chtějí spotřebitelům přiblížit vaření a pečení s využitím kvalitních jogurtů.

„Každý měsíc budeme na našem webu a sociálních sítích zveřejňovat dva recepty, které si speciálně pro tuto spolupráci připravilo pět vybraných juniorských kuchařů nebo cukrářů z AKC ČR, jimž je 16-24 let. V lednu začínáme teasingem na Instagramu, kde budou využity fotky a videa z natáčení,“ vysvětluje Jan Škoda, Corporate PR & Marketing Manager.

„Naše videorecepty budou mít speciální posilu – kelímek jogurtu Hollandia coby chatbota. Ten bude vystupovat jako „jogurt-komentátor“, z něhož se zrovna bude vařit. Bude komentovat přípravu jednotlivých receptů.“ Spolupráce Hollandie s juniorským národním týmem Asociace kuchařů a cukrářů bude probíhat po celý rok. Celkem bude natočeno 24 videí s recepty na slaná i sladká jídla.

Zdroj: Šárka Podlenová, a PRiori

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz