Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

DEJ TĚLU ŠANCI

DEJ TĚLU ŠANCI

18. 01. 2019 - Nakladatelství Smart Press vydává novou knihu autorky Ivany Stenzlové – Dej tělu šanci k přirozené rovnováze, štíhlosti a zdraví.

Autorka –mikrobioložka a odbornice na výživu–podává vysvětlení funkčního metabolismu a návod, jak dosáhnout hormonální rovnováhy (jak jíst pro zdravou hormonální odezvu), která je základem trvalé štíhlosti a opravdového zdraví. Propojuje tradiční čínskou medicínu s poznatky moderní západní dietologie a biologie.

Přináší zároveň nový způsob vaření, který je postavený na přípravě pokrmů s harmonizačním účinkem. Přes 60 originálních tzv. pětielementových receptů pokrývávšechna roční období, od snídaně povečeře, od polévek po dezerty. Nechybí ani základní recepty na domácí kváskový chléb, rostlinná mléka či zdravé domácí fermentované nápoje (kefíry) a postupy pro fermentaci obilnin a luštěnin.

Knihu vydalo nakladatelství Smart Press, k dostání na www.smartpress.cz.

Jarní kurzy pětielementové kuchyně naší autorky a mikrobioložky Ivany Stenzlové „Vaříme pokrmy pro zdravou štítnou žlázu“:
Malinkatý orgán uložený na přední straně krku totiž zásadním způsobem rozhoduje o našem zdraví. Na kurzu se proto dozvíte, jak – prostřednictvím správného jídla – štítnou žlázu harmonizovat a jak nastartovat proces sebe-léčení.

Zájemci se mohou hlásit na: ivana@stenzlova.cz. Místa a termíny konání:
Mikulov, 10. dubna 2019, hotel Maroli, od 15 do 20 hod., cena 1 750 Kč
Brno, 24. dubna 2019, Modřice, Fino club, od 15 do 20 hod., cena 1 750 Kč
Praha, 15. května 2019 (místo bude upřesněno), od 16.00 do 21.00 hod., cena 1 900 Kč Znojmo, 22. května 2019, Kravsko, Kocanda, od 15 do 20 hod., cena 1 750 Kč
Jihlava, 29. května (místo bude upřesněno), cena 1 750 Kč

Zdroj: Smart Press

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz