Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

NOC HOTELŮ 2019

NOC HOTELŮ 2019

23. 01. 2019 - V pátek 25. ledna 2019 proběhne třetí ročník akce Noc Hotelů, kterou pořádá Asociace hotelů a restaurací České republiky ve spolupráci s magistráty měst Prahy a Brna, ale také ve spolupráci s Prague City Tourism a ostatními partnery. Noc Hotelů se letos chystá nejen v Praze, Brně, Olomouci, Karlových Varech, ale také nově v Ostravě a dalších regionech České republiky.

Hotely zde otevřou dveře místním, kteří si tak budou moci užít své město zpohledu návštěvníka.Celkem se do akce zapojilo 145hotelů, kterénabídly hostům více než 1770 pokojů.

Pro hosty je rovněž připraven zajímavý program, spojený například s možností podívat se do míst, kam se běžně nedostanou. Města připravila pro účastníky Noci Hotelů zvýhodněný vstup v Praze na Pražský hrad, do Národní galerie, do Muzea hlavního města Prahy nebo na Staroměstskou radnici. V Brně se mohou návštěvníci těšit do Labyrintu, do Kostnice nebo do Mincmistrovského sklepa. I v dalších městech mají hosté Noci Hotelů možnost spojit svůj pobyt s místními památkami. Hlavním smyslem akce je poděkovat místním obyvatelům za toleranci intenzivního cestovního ruchu v místě kde žijí, ale také informovat o tom, jak přispívá cestovní ruch ke zlepšení životního standardu v daných destinacích.

I letos si hosté mohli zarezervovat ubytování přes webové stránky www.nochotelu.cz.Nově hosté také na stránkách mohli najít doprovodný program v podobě památek a kulturních akcí pro Prahu a Brno. Rezervace byly spuštěny 3. 12. 2018 a ukázalo se, že stejně jako v předchozích letech je o akci opravdu velký zájem. Většina ubytovacích zařízení byla vyprodána během několika hodin. Cena pokoje pro dvě osoby včetně snídaně zůstala rozdělena do třech cenových hladin: 777,-Kč, 999,-Kč, 1111,-Kč.

Fakta: 145 hotelů 1771 pokojů

Praha 77 hotelů – 973 pokojů –partneři - Magistrát hlavního města Prahy, Prague City Tourism, Muzeum hlavního města Prahy, Národní galerie v Praze a Správa Pražského hradu.

Brno 11 hotelů – 172 pokojů –partneři - Magistrát města Brna, Turistické informační centrum Brno.

Olomouc 7 hotelů – 150pokojů. Karlovy Vary 12 hotelů – 94pokojů. Ostrava 6 hotelů –72 pokojů.

V sekci Ostatní se zapojila například tato města: Kutná Hora, Dobříš, Plzeň, Litomyšl, Lipník nad Bečvou. Do akce se zde zapojilo celkem 32 hotelů, které nabídly 310 pokojů.

 

Zdroj: MILUŠE JAKLOVÁ, ASOCIACE HOTELŮ A RESTAURACÍ ČR
Ilustrační foto: Pixabay.com

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz