Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Do Napajedel míří Bugatti a další krásná historická vozidla

20. 8. 2012 - ZLÍN – Setkání milovníků historických vozidel se chystá v pátek 31. srpna a v sobotu 1. září na zámku v Napajedlích na Zlínsku. Ústředním tématem akce je výstava automobilů značky Bugatti spolu s představením jejich věrných kopií typu T 35 ze série Nostalgic Edition.

„Součástí tohoto setkání bude výstava a jízda historických automobilů v centru Zlína 31. srpna před oficiálním startem motoristické Barum Czech rally Zlín,“ prozradil za organizátory Ladislav Samohýl.

Setkání představí hlavně historické veterány, ale dojde i ke společenské zábavě. O hudbu se postarají Rangers& Honza Vančura, Hradišťan & Jiří Pavlica a Spirituál Kvintet, připraven bude také ohňostroj. V prostorách samotného zámku bude po oba dva dny k vidění výstava s názvem Eliška Junková a její závodní kariéra.

Nedílnou součástí připravované akce bude i burza náhradních dílů a motoristických memorábilií ve vymezených prostorách venkovních ploch zámku Napajedla - uskuteční se v sobotu od časných ranních hodin.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz