Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Největší uzenářsko-vinařská show už tento víkend

Největší uzenářsko-vinařská show už tento víkend

28. 02. 2019 - Opět zavoní uzené, vinaři otevřou své nejlepší lahve. Kromě nového Krále uzenářů 2019, kterého zvolíte Vy, návštěvníci, budeme letos také soutěžit o nejlepší domácí uzené. 2. a 3. března zavítají na hrad Veveří oblíbené Slavnosti moravského uzeného a vína.

Co bude nového na 7. Slavnostech moravského uzeného a vína 2019? Nová soutěž o moravský národní poklad - nejlepší domácí uzené pro neprofesionály. Máme 10 přihlášených, hledáme komisaře z řad veřejnosti, kteří nám pomohou vybrat.

Děti připraví pro rodiče svoji vypečenou specialitu pod vedením známého brněnského šéfkuchaře  Petra Erina Kováče. Přidáme ještě více her, soutěží, divadla - celý kus hradu věnujeme dětem a jejich zábavě. Aby velcí mohli ochutnávat uzené, víno....

Opět postavíme speciální vytápěný velkokapacitní stan pro milovníky vína - producenty i konzumenty a k vínu pak lahůdky z domova i ze zahraničí. Představí se 15 rodinných moravských vinařství.
"DIY = Do it yourself, udělej si sám" - jiný kus hradu bude patřit všem, kdo rádi tvoří. Opět si budete moci vyrobit vlastní klobásky pod vedením čtyřnásobného Krále moravských uzenářů Luboše Hadače z Rosic.

Neděle jako obvykle bude patřit především "foodies", milovníkům jídla a vaření. Na pódiu uvaří své kreace restaurace Červený mlýn z Tišnova, k tomu ochutnáte pivo Grádo z jejich pivovaru. A kdo bude mít málo, může se připravit na Tišnovskou pivní stezku.

Více na www.moravskeuzene.cz, událost na FB



Zdroj: redakce
Foto: moravskeuzene.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz