Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Zajímavosti ze světa VEMEN: Vyzkoušejte naše barevná pesta

Zajímavosti ze světa VEMEN: Vyzkoušejte naše barevná pesta

15. 03. 2019 - Příroda ještě spí zimním spánkem, ale vy už nemusíte. V sýrárnách najdete sýry všech možných barev a chutí. A nic tak nezalahodí oku, jako talíř barevných a výborných sýrů.

Je-libo zelený sýr svěží jako jarní tráva? Ochutnejte zelené pesto. Jsou v něm bylinky, bazalka a piniové oříšky a nadchne vás svou znamenitou chutí. Pokud máte rádi sýry s výraznější a pikantní chutí, vyzkoušejte pesto s wasabi.

Červené pesto, to jsou sýry s krásnou barvou a jemnou rajčatovou chutí.  Sýraři si pro jeho výrobu vybírají tu nejlahodnější Goudu, nádherně vyzrálá rajčata a kvalitní bylinky, ale také sušená rajčata, piniové oříšky a olivový olej. To vše spolu se sýrem vytváří symbiózu chutí a činí z něj krále mezi ochucenými sýry.

Zcela netradiční barevně i svou chutí je sýr pesto s levandulí. Zaujme hned na první pohled svou nevšední modrou barvou. To je ale jen začátek. Okouzlí totiž i vůní a především pak chutí. Je jemná, bylinková a neskutečně lahodná. Do sýrového těsta se totiž krom levandule přidává i bazalka a tymián.

Udělejte si barevné jaro a vyzkoušejte pesta. Sýry, které nezevšední...

Zdroj: www.vemena.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz