Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Dvacet let leadrem na trhu

Dvacet let leadrem na trhu

24. 8. 2012 - VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Mlékárna Valašské Meziříčí, jejíž výrobky jsou leadrem v oblasti českého mlékárenského průmyslu v bioprodukci, slaví dvacetileté výročí své novodobé historie.

Obliba mezi spotřebiteli a pravidelné oceňování jednotlivých výrobků potvrzují fakt, že mlékárna je stálicí v tomto segmentu a zároveň zárukou kvality v odvětví mléčných výrobků na českém trhu. Do povědomí široké veřejnosti se společnost zapsala nejen díky oceněním, ale rovněž jako výrobce bioproduktů, kysaných výrobků, jogurtů, jogurtových nápojů a dalších.

„Dvacetileté výročí společnosti je odměnou především pro nás, jelikož je vidět, že veřejnost vnímá naši práci a náš sortiment pozitivně. Rostoucí zájem o naše výrobky je pro nás povzbuzující impuls do dalších let,“ říká Zdeněk Bukovjan, obchodní a marketingový ředitel. „Snažíme se zákazníkům stále nabízet kvalitní výrobky, které se drží starých tradičních receptur, ale současně však přicházet s inovovanými postupy, netradičními příchutěmi, limitovanými edicemi nebo nově licenčními řadami jako například Hello Kitty“ dodává Zdeněk Bukovjan.

Významným artiklem v sortimentu společnosti Mlékárna Valašské Meziříčí jsou od roku 2006, kdy započala spolupráce s ekofarmou AGROFYTO, spol. s r. o., bioprodukty. Mezi dlouhodobě oblíbené bioprodukty jednoznačně patří jogurty.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz