Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Cestujte po Východní Moravě

Cestujte po Východní Moravě

03. 04. 2019 - Navštivte místa, kde se vám bude líbit. Poznávejte krásu našeho regionu. Jedinečnou architekturu, neobyčejné přírodní krásy, bohaté kulturní dědictví, krásná wellness a typickou gastronomii.

Na Východní Moravě je totiž CO VIDĚT. Můžete si vybrat památky, historické a kulturní cíle v opravdu pestrém složení – od historických míst spojených například s Velkomoravskou říší až po technické památky spadající do období tzv. První republiky a nebo památky UNESCO.

Východní Morava dává odpovědi na otázky KAM VYRAZIT? V regionu je pestrá nabídka pro turisty všech kategorií, ať už se jedná o pěší turisty, cykloturisty, motoristy i vyznavače jízdy na koni, a proto zde můžete vyrazit do přírody či za sportem s rodinou nebo přáteli. Taková plavba po Baťově kanálu stojí určitě za vyzkoušení.

Východní Morava vám také odpoví na otázku CO ZAŽÍT? A není toho málo. Zcela jistě stojí za vyzkoušení moravská gastronomie, za vidění pak folklor či atraktivní akce. Někdo má rád hudební festivaly, někdo gastronomické či folklorní přehlídky, lidové slavnosti, filmové festivaly, někdo zase motoristický sport nebo možnost zapojit se do sportovních akcí pro veřejnost.  To vše najdete v našem regionu.

Pokud potřebujete relaxovat a odpočívat, tak Východní Morava poradí, CO VYZKOUŠET. Mohou to být produkty a procedury, navracející zdraví v lázních, wellness centrech či relaxačních a rekreačních zónách, ale také různé formy terapie, meditace a podobně. Toto vše poznáte a zažijete na Východní Moravě.

A není přitom důležité, do které části regionu se vypravíte. Objevujte Slovácko, Valašsko, Zlínsko, Luhačovicko, Kroměřížsko či Hostýnsko. Všude je krásně. A každý si zde najde to své. Tak neváhejte. Vydejte se na toulky po našem kraji. www.vychodni-morava.cz

Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz