Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Vše pro Váš výjimečný den

Vše pro Váš výjimečný den

08. 04. 2019 - Svatba je oficiálním začátkem vztahu, kterým se zavazujete před svými nejbližšími, svědky a úřady, v ideálním případě na celý život. Právě v tento den, si jistě každý z nás přeje vypadat skvěle, ale zároveň se tak i cítit.

Tato důležitá životní událost má dva hlavní aktéry – nevěstu a ženicha, který se, bohužel, občas stává pouze doplňkem nevěsty.

Pojďme to tedy pánům nyní alespoň trochu vynahradit a nabídnout jim něco víc. Přijměte pozvání do nových prostor prodejny Mejta s.r.o. na náměstí Míru ve Zlíně. Skvěle sehraný tým profesionálů, připravených naplnit Vaše představy, ať už jste muž bedlivě sledující aktuální trendy, ryze konzervativní typ nebo na věci módy nemáte názor vůbec žádný. Pro ty, kteří si nejsou jistí, máme připraveno několik tipů.

Styl svatby je jedním z nejdůležitějších faktorů pro správný výběr oblečení.

Jinak se budete oblékat na svatbu v boho stylu na pláži, jinak na svatbu na zámku. Tak či tak, pro dokonalý výsledek je potřeba, všechny kusy oděvu správně sladit, vše musí sedět. Ať už je Váš svatební den v létě nebo v zimě, vše by mělo začít výběrem spodního a podvlékacího prádla, kvalitních (často stylových) ponožek, padnoucí košile. Motýlek, kravata, šátek? Opasky, kapesníčky, manžetové knoflíčky, klobouky? Výběr je čistě na Vás a nabídka je opravdu široká.

Modrá je nová černá!

Pokud vezmete v úvahu širokou škálu odstínů této barvy, černá je prostě v nevýhodě. Správně zvolený odstín může podtrhnout  Vaši osobnost a dodat Vám potřebné sebevědomí. Trendem letošního roku jsou pak především světlejší odstíny. Vzory jsou kapitolou samy o sobě, nicméně pokud Vaše milá preferuje retro styl, Vy máte dostatek odvahy, se vzorem „kostka“ chybu neuděláte.

Tajemstvím padnoucího oděvu je správný střih.

Trendem jsou užší kalhoty, sako vypasované úměrně Vaší postavě. Až budete nevěstu přenášet přes práh, nebo vytáčet babičku na parketu oceníte jistě možnost pohybu bez omezení. Že nemáte typickou konfekční postavu? Nezoufejte! Střihů je nepřeberné množství a u zakoupeného kusu oděvu máte na prodejně Mejta Fashion for men potřebné úpravy v ceně. Ušetříte hned dvakrát-peníze a čas.  A ušetřené peníze můžete investovat do páru kvalitních kožených bot. Tady se, prosím, vyhněte špicím s hranami, těm už dávno odzvonilo…

A poslední rada na závěr.

Chcete mít vše vyřešeno rychle a na jednom místě, v klidu a pohodě? Na této prodejně, kde pojem kvalita neznamená vysoká cena, standardem je maximální servis zákazníkům a kde Vám porozumí, to vše dostanete. Díky tomu si pak budete moci svůj velký den bez obav užít a vychutnat.

MEJTA FASHION FOR MEN I RAŠÍNOVA 67 I ZLÍN

WWW.MEJTA.CZ

 

Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz