Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Ze sklepa do sklepa 2019

Ze sklepa do sklepa 2019

01. 04. 2019 - Největší akce zaměřená na putování po vinařských sklepech a ochutnávání vín vjednotlivých vinařstvích čeká na návštěvníky 14. ročníku akce Ze sklepa do sklepa, která proběhne v sobotu 6. dubna ve Velkých Bílovicích.

Otevřeno  bude  52  vinařských  sklepů,  které  nabídnou bohatou  ochutnávku  své  produkce.   Na návštěvníky budou čekat stovky kvalitních červených, bílých i růžových vín desítek vinařů a jejich jedinečných stylů.

Velké Bílovice jako největší vinařská obec České republiky a jejich neopakovatelná atmosféra dokreslí putování za vynikajícími víny. Akce proběhne v sobotu 6. dubna od 11 do 19 hodin a cena vstupenky činí 1500,- Kč. V ceně vstupného je zahrnuto 6 kupónů na odběr vína v hodnotě 900,- Kč. Po celou dobu akce budou k dispozici zdarma autobusy, káva a voda a druhý den si místní vinaři určitě nenechají ujít zas nějaké to překvapení.

Více informací


Zdroj: Tereza Melišová, Omnimedia, s. r. o.
Ilustrační foto: Pixabay

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz