Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

LUŠTĚNINOVÁ KUCHAŘKA se spoustou zeleniny

LUŠTĚNINOVÁ KUCHAŘKA se spoustou zeleniny

03. 05. 2019 - Luštěniny jsou kvalitním rostlinným zdrojem bílkovin, nezbytných pro zdravý jídelníček. Jak je ale kreativně zařadit do domácího vaření?

Jak je správně připravovat, klíčit a skladovat? Co všechno se z nich dá vařit a jaké druhy se na co hodí nejlépe? Jak si na luštěninách pochutnat a nikdy se u toho nenudit?

Český veganský šéfkuchař Petr Klíma spojuje zkušenosti ze světové gastronomie s denní praxí v restauraci i v domácí kuchyni. Využívá originální postupy a sezonní suroviny. Spolu se škálou luštěnin hraje v jeho receptech velkou roli také čerstvá lokální zelenina z farmářských trhů.

Všechny recepty navíc nejen sestavil, ale i sám nafotil – Luštěninová kuchařka je tak do posledního klíčku jeho autorským počinem.

 



Téměř 80 skvělých receptů plných „zelených bílkovin“
– saláty a pomazánky
– klíčené luštěniny
– polévky
– hlavní jídla
– laskominy a sladká jídla
– moderní, lahodné a výživné jídlo nejen pro vegany

Zdroj: Olga Formanová, nakladatelství Smart Press
Redakčně kráceno

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz