06. 05. 2019 - Přední profesionální fotografka jídla Alena Hrbková přináší první českou knihu o této disciplíně.
JAK SE FOTOGRAFUJE JÍDLO – Nafoťte si vlastní kuchařku
Určeno pro ženy i muže, od studentů po babičky!
Kniha je vytvořena pro všechny, kdo se zajímají o fotografování jídla, ať už v domácím využití (rodinné kuchařky, blogy) nebo i na cestě k profesionálním kvalitám.
Najdete zde vše potřebné, od technického vybavení a všech praktických kroků až po vytváření atmosféry. Dokonale návodný manuál a umělecký zážitek v jednom!
Kniha obsahuje tipy, jak dále nafocené recepty využít:
» pro vytvoření rodinné kuchařky
» pro vytvoření fotoknihy vlastních receptů a jejich fotohrafií
» pro publikování na blogu, instagramu
Alena Hrbková je přední česká profesionální fotografka jídla. Je autorkou fotografické části stovky kuchařských knih. Tímto tématem se zabývá dvacet let, od svých začátků ve fotoateliéru velkého německého vydavatelství a „svých“ prvních šesti kuchařek vydaných v Německu. Její první kuchařskou knihou na české půdě byla legendární kniha pro restauraci Kampa Park s šéfkuchařem Markem Raditschem.
Zdroj: Olga Formanová, nakladatelství Smart Press
Redakčně kráceno
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.