Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

RUMFEST BY BARLIFE SE KONÁ JIŽ ZÍTRA!

RUMFEST BY BARLIFE SE KONÁ JIŽ ZÍTRA!

17. 05. 2019 - Sobotní odpoledne se ve Žlutých lázních ponese ve znamení námořníků, pirátů a dalších milovníků rumu. Největší rumový festival v Česku otevře své brány přesně ve 13 hodin a svým návštěvníkům nabídne široký výběr třtinového destilátu.

18. 5. 2019, 13:00 - 22:00
ŽLUTÉ LÁZNĚ, PODOLSKÉ NÁBŘEŽÍ, PRAHA 4

Sobotní odpoledne se ve Žlutých lázních ponese ve znamení námořníků, pirátů a dalších milovníků rumu. Největší rumový festival v Česku otevře své brány přesně ve 13 hodin a svým návštěvníkům nabídne široký výběr třtinového destilátu.
K ochutnání bude téměř 200 různých rumů, ale také rumové koktejly. O něco k snědku se postarají Dog'n'Roll se svými hotdogy.
Nabitý odpolední program nabídne finále barmanské soutěže, jež je postavena na myšlence foodpairingu, a další semináře přímo s brand ambasadory a majiteli značek. Jako první se představí Cat Arnold, majitelka rumové značky Toucan, dále vás čeká první oficiální představení likérů na bázi rumu Ti Rhum Arranges s Laurou Inguenaud. Mario Navarro vysvětlí, proč bílé rumy nejsou o nic horší než ty tmavé a těšit se můžete i na interaktivní seminář pod hlavičkou Barlife Akademie. Značku Brugal představí její brand ambasador Pavol Kažimir a závěr edukační části bude patřit Benoitu Bailovi a značce Depaz.

Předpověď počasí je prozatím příznivá, čeká nás jeden z nejteplějších květnových dní. Takže karibská atmosféra zaručena!

Více informací o Rumfestu, přehled všech značek a program seminářů najdete na webových stránkách nebo na Facebooku.

 

Zdroj: Alice Chalupská, Barlife

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz