Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Slovácké léto nabízí i chuťové zážitky

Slovácké léto nabízí i chuťové zážitky

20. 05. 2019 - Slovácké léto je desetidenní festival sportu, hudby a zábavy pro celou rodinu, který letos už podvanácté od 28. 6. do 7. 7. oživí začátek prázdnin v Uherském Hradišti. Kromě tradičního programu přináší i zážitky pro chuťové buňky.

Pravidelnou součástí Slováckého léta je latinskoamerická party, tentokrát na téma Karibik. Ta kromě žhavých tanečnic a výuky tance nabídne i bohatou ochutnávku nejen karibských rumů a originálních míchaných drinků.

Uherskohradišťská restaurace Beef & Beer je vyhlášená svými steakovými specialitami, na které používá maso té nejvyšší kvality. Pro své zákazníky ale připravuje mnohem víc, například domácí dezerty nebo nejrůznější pivní speciály. A letos poprvé zavítá se svým stánkem do srdce Slováckého léta – na Masarykovo náměstí v Uherském Hradišti.

„Restaurace Beef & Beer je v oblasti cateringu už ostříleným matadorem a během Slováckého léta představí to nejlepší ze své nabídky. Během deseti dnů festivalu vám nabídne své burgery s hovězím masem nebo třeba vlastní variace hotdogů vyrobené naším kuchařským týmem,“ upřesňuje za Beef & Beer Marek Šmíd.

Kvalitní jídlo z čerstvých surovin nabídne ve svém stánku v průběhu Slováckého léta také restaurace Rybníček ze Starého Města. Mezi její speciality patří například několik druhů burgerů, pečená žebra nebo asijská kuchyně.

V neposlední řadě si budete moct zážitek z koncertu umocnit i exkluzivními víny z rodinného Vinařství Hruška.

„Na Slováckém létě představíme novinku – jemně perlivé víno z řady Mini Frizzante, a samozřejmě nebudou chybět vína ročníku 2018. K vínu si budou moct hosté vychutnat nejrůznější delikatesy, jako jsou vynikající sýry nebo preclíky z chráněné dílny,“ láká k ochutnávce Martina Kiliánová z Víno Hruška. A dodává, že stánek Víno Hruška letos najdete na Masarykově náměstí hned dvakrát - na svém tradičním místě, ale nově také krásný vinný bar s možností posezení na zahrádce kousek od pódia pod VIP tribunou.

Koncerty Slováckého léta 2019 (časy začátků koncertu najdete na webu):

Pátek 28. 6. – Tabák, Rocksoar

Sobota 29. 6. – Honza Křížek (ex Blue Effect), akustik

Neděle 30. 6. – Street 69, Argema, Jiří Bartas

Pondělí 1. 7. – 3 Day, Mirai, VojoDeyl

Úterý 2. 7. – Fleret, Sekec

Středa 3. 7. – Iné Kafe, Kumpáni

Čtvrtek – 4. 7. – Honza Grebík s kapelou, Mňága a Žďorp, Doctor´s Band

Pátek 5. 7. – Showband Pavla Březiny, Žlutý pes

Sobota 6. 7. – One Spirit, UDG

Neděle 7. 7. – Tabák a hosté

Vše důležité o festivalu Slovácké léto a kompletní program najdete na www.slovackeleto.cz.

 

Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz