Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

LEVANDULOVÉ LÉTO V BEZDĚKOVĚ

LEVANDULOVÉ LÉTO V BEZDĚKOVĚ

21. 05. 2019 - Kdo by nechtěl trávit letní svátky v doprovodu omamné vůně levandulí, krásných melodií, originálního občerstvení, prodejních stánků lokálních výrobců, dětské zábavy, ekologického hospodaření, nových poznání, bezkonkurenční pohody, a to vše uprostřed rozkvetlé levandulové farmy s okolní překrásnou přírodou?

Máme pro vás tip! Navštivte BEZDĚKOVSKÝ LEVANDULOVÝ FESTIVAL 2019, nejvoňavější festival na celé Moravě 5. a 6. července 2019, který bude současně Selskými slavnostmi pro rodiny s dětmi.

Již 3. ročník tohoto ojedinělého festivalu bude opět s rozšířeným programem nejen na dvou hudebních pódiích, ale také ve spolupráci s Asociací soukromého zemědělství, nově i na Dětské scéně, na níž v projektu „Malý gurmán“ projdou děti kurzem vaření a školou chutí. Také na ně čeká interaktivní „Farmářská stezka“ s několika stanovišti k získání praktických dovedností a nových poznání o ekologickém zemědělství. Jejich radost bude jistě uspokojena i malováním na tvář, modelováním balonků, bubnováním, poznáním kovářského i tkalcovského řemesla, nebo originálním dětským kolotočem a dalšími atrakcemi.

„A to zdaleka není vše“, říká ředitel festivalu Lukáš Drlík. „Jsme připraveni uspokojit již tradičně veliký zájem návštěvníků o komentované prohlídky levandulového pole, sušárny, výrobny a zpracování levandulí“. „A v našem obchůdku si můžete zakoupit již hotové produkty Levandulového statku. Nově také nabízíme možnost relaxační procházky „Levandulovou stezkou“ kolem našich polí“ – doplňuje informaci jednatelka festivalu Ing. Veronika Pejšová.

A co bude v celodenním hudebním programu na obou pódiích, vyjmenovává tvůrce scénáře a jeho moderátor Jindřich Solovský: „Nonstop koncerty střídajících se profesionálních kapel Mňága a Žďorp, Argema, O5 a Radeček, Lenka Filipová, ale i regionální kapely například: Věra Špinarová revival, Moravští muzikanti, Zábřežská cimbálová muzika, Madalen, Noaco, Zakafy, Black Birds, Vašek a Pepa i R. Baksevanidis – zkrátka nadílka všech hudebních žánrů proložená rozhovory, besedami a praktickou ukázkou vaření s levandulí v podání televizního kuchaře Honzy Rimplera.“

Po oba dny budou mít návštěvníci možnost navštívit prodejní prezentační stánky, jejichž nabídka bude převážně z oblasti „regionálních produktů Hané a Jeseníky“, zdravé výživy, přírodní kosmetiky, specializovaných potravin i nápojů.

Festival je pořádaný pod záštitou hejtmana Olomouckého kraje a starosty Úsova, za přispění mnoha partnerů.

 

Zdroj: PR
Ilustrační foto: Pixabay.com

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz