Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Pro novinky ze světa HoReCa vyrazte na FOR GASTRO & HOTEL 2019

Pro novinky ze světa HoReCa vyrazte na FOR GASTRO & HOTEL 2019

27. 05. 2019 - Odborný veletrh v Praze specializovaný na obor HoReCa FOR GASTRO & HOTEL se uskuteční ve dnech 10. až 13. října 2019 v prostorách výstaviště PVA EXPO PRAHA v Letňanech, kde představí zásadní novinky a trendy v oboru.

Návštěvníci z řad profesionálů i široké veřejnosti se mohou těšit na celonárodní soutěž KUCHAŘ ROKU , burzu práce v oboru, ale i na přehlídku minipivovarů nebo jedinečný mobilní restaurant.

Letošní veletrh FOR GASTRO & HOTEL 2019 přichystal pro návštěvníky i profesionály spoustu novinek. Na co se můžete těšit?

Odborný kongres Nejvýznamnější akcí pro profesionály bude první den veletrhu odborný KONGRES FOR GASTRO & HOTEL. Pro účastníky bude připravena řada přednášek, workshopů i panelová debata s odborníky na téma Perspektivy pohostinství v ČR. Akci zakončí slavnostní galavečer, v rámci kterého budou uděleny ceny podnikům z oblasti pohostinství.

Burza práce GastroJobs Career Day Po velkém úspěchu loňského 1. ročníku GastroJobs Career Day se v PVA EXPO PRAHA opět představí burza pracovních příležitostí v gastronomii a hotelnictví, a to v ještě větším měřítku.

Od nejlepšího kuchaře k technickému unikátu Na veletrhu nebude chybět ani pestrý doprovodný program zahrnující profesionální workshopy, kurzy točení piva nebo kulinářské umění a lákavé ochutnávky mezinárodní kuchyně. Návštěvníci se mohou těšit i na celonárodní soutěž KUCHAŘ ROKU 2019 nebo na MAKRO HoReCa Pětiboj – odbornou soutěž pro studenty z oboru. Veletrh představí také jednu technologickou perlu pro oči odborníků i laiků – unikátní mobilní restauraci od společnosti ALMIRO Hospitality. Více informací na stránkách akce www.for-gastro.cz.

 

Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz