Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Veletrh Wine Prague 2019 již brzy!

Veletrh Wine Prague 2019 již brzy!

22. 05. 2019 - Největší tuzemská vinařská akce roku proběhne ve dnech 28. až 30. května tradičně na výstavišti PVA EXPO v pražských Letňanech.

„Veletrh Wine Prague je akcí, která nemá v tuzemsku obdoby, a přináší skutečně mnoho příležitostí pro navazování obchodních kontaktů, ale i důkladné poznání celého odvětví,“ říká o veletrhu Wine Prague jeho prezident Michal Šetka.

Návštěvníci se  mohou opět těšit na mnoho slavných vinařských jmen, prezentovaných samostatně, i některá VOC a sdružení vinařů, kteří se rozhodli ukázat sílu a styl svých apelací ve společných prezentacích. A do Prahy již tradičně míří i mnoho zahraničních hostů. Na veletrhu bude probíhat i rozsáhlý program doprovodných degustací a seminářů, ten umožní návštěvníkům důkladně poznat zajímavé vinařské regiony či kompletní portfolia vinařů a ochutnat i některá raritní vína. „Wine Prague je obrovskou příležitostí pro profesionály z gastronomie k oživení jejich vinných lístků o nová vína a k optimalizaci nabídky v podnicích přesně podle jejich požadavků na styl, kvalitu i vstupní ceny nabízených vín,“ doplňuje Michal Šetka.

Pro návštěvníky z řad veřejnosti bude cena jednodenního vstupného v předprodeji 800 Kč a a třídenní vstupné bude stát 1 200. Na místě budou vstupenky k dispozici za 1 000 Kč na jeden den a 1 500 Kč na celý veletrh. Z důvodu úspory času návštěvníků doporučují pořadatelé využít možnosti registrace a nákupu vstupenek předem.

Aktuality z příprav veletrhu a praktické informace pro návštěvníky jsou k dispozici na stránkách www.wineprague.com.

 

Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz