Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Dětský den Kliniky reprodukční medicíny

Dětský den Kliniky reprodukční medicíny

31. 05. 2019 - Již osmnáct let přináší Klinika reprodukční medicíny a gynekologie Zlín pod vedením ředitele MUDr. Davida Rumpíka, Ph. D. naději a následně radost těm, kteří touží po dítěti. Letos očekávají narození již pětitisícího dítěte.

Tým Kliniky se každoročně "se svými dětmi" a jejich rodiči setkává na Dětském dnu. Letošní, již patnáctý, Dětský den se bude konat v sobotu 1. června v parku Baťovi vily. Pozvaní přijalo na devět set rodičů, kteří dohromady přivedou téměř pět set dětí. Tým Kliniky se bude moci podívat, jak se "jejich dětem" daří a popovídat si s jejich rodiči. Děti si najsou, co mají rády - kolotoče, kouzelníky, pohádkové divadlo a řadu dalších překvapení. Pro všechny pozvané je připraveno občerstvení, zvláště pak děti se mohou těšit na zmrzlinu a další dobroty.
Tým Kliniky věří, že sobota bude dnem radosti pro všechny. Je velmi povzbuzující vidět zdravé děti a jejich šťastné rodiče, kteří by bez pomoci technik reprodukční medicíny nikdy rodiči nebyli.
Pohled na park plmý dovádějících dětí je právě tím hmatatelným výsledkem snažení našeho týmu a nezpochybnitelným důkazem toho, že naše práce má smysl,

Ředitel kliniky reprodukční medicíny a gynekologie Zlín MUDr. David Rumpík, Ph.D.

Ilustrační foto: Pixabay

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz