Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Spotřebitelé zvolili novinkami roku Bohemia Sekt a vína i heart

Spotřebitelé zvolili novinkami roku Bohemia Sekt a vína i heart

04. 06. 2019 - Společnost BOHEMIA SEKT slaví dvojnásobný úspěch v anketě Volba spotřebitelů – novinka roku 2019, která každoročně hodnotí produktové novinky a inovace na českém trhu.

Kategorii šumivých vín ovládl v tuzemsku nejprodávanější Bohemia Sekt, který v loňském roce prošel redesignem. Mezi tichými víny uspěla značka i heart.

Výsledky prestižní ankety byly vyhlášeny na slavnostním galavečeru 30. května v prostorách Centra současného umění DOX Praha. „Kromě nové etikety z dílny designerského studia Smith Lumen z Milána jsme do loňské sezony přišli i s novou kampaní "Buďte Spolu". Jsme velmi rádi, že se nám obě inovace podařily a mají úspěch u samotných spotřebitelů,“ říká manažer značky Bohemia Sekt Ondřej Čabrada.

Druhou oceněnou novinkou z portfolia BOHEMIA SEKT je značka i heart. „Víno i heart si vychutnávají lidé v pětačtyřiceti zemích a jsme rádi, že se právě nám podařilo tuto značku přinést k českým spotřebitelům, kteří si ji opravdu rychle oblíbili,“ říká manažer importovaných značek společnosti BOHEMIA SEKT Marek Žižkovský.

Podkladem pro udělení ocenění v programu Volba spotřebitelů jsou výsledky exkluzivního výzkumu realizovaného společností Nielsen na reprezentativním vzorku 4000 respondentů. O titul Nejlepší novinka se letos ucházelo přes 150 výrobků uvedených (nebo uváděných) na trh v období od ledna 2018 dokonce května 2019 v 37 potravinářských a 13 nepotravinářských kategoriích. Soutěž organizuje každoročně společnost Atoz retail.

Zdroj: Alice Králová | BOHEMIA SEKT

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz