Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Anketa Zlatý kuchař 2018

Anketa Zlatý kuchař 2018

06. 06. 2019 - Anketa Zlatý kuchař odstartovala letos již pošesté.

Vzorem byla od počátku pro pořádající redakci časopisu Gastro&Hotel profi revue podobná anketa, kterou vyhlašuje prestižní, německý, gastronomický časopis Der Feinschmecker.

Redakce Gastro&Hotel oslovila gastronomické specialisty, kteří o gastronomii a restauracích píší, tedy ne kuchaře, ne manažery, ne lidi pracující přímo v restauracích nebo v dodavatelských firmách, ale novináře, foodblogery a gourmety hodnotící restaurace. Každý znich měl sestavit vlastní žebříček deseti nejzajímavějších českých kuchařů roku 2018, určit jednoho zahraničního, jmenovat jednoho kandidáta na Objev roku, nominovat jednoho kuchaře jako Hvězdu gastronomie do Síně slávya podruhé se letos volilotaké v kategorii Zlatý cukrář. Uvšechměla být oceněna především invence, kreativita a originalita.I pro letošní rok mohla do hodnocení promluvit veřejnost a zvolit svého oblíbeného kuchaře vkategorii Volba veřejnosti. Hlasování bylo spuštěno 15. dubnaa tipy bylo možnéposílat do 15. květnana webové stránky www.zlatykuchar.cz.

Výsledky ankety Zlatý kuchař 2018

Volilo se v šesti kategoriích: Zlatý kuchař, Zlatý zahraniční kuchař, Objev roku, Síň slávy – Hvězda gastronomie, Zlatý cukrář a Volba veřejnosti.

Zlatým kuchařem roku 2018 se stal v anketě časopisu Gastro&Hotel profi revue –Přemek Forejt (Entrée Olomouc), stříbrnou příčku obsadil Jan Punčochář (vroce 2018 Grand Cru Restaurant &Bar, letos restaurant U Matěje) a bronzový byl Radek David (La Veranda, Babiččina zahrada).

Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz