Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Luhačovická Bílá čtvrť letos poprvé ožívá o Vánocích

20. 12. 2010 LUHAČOVICE - Pokud hledáte zajímavý vánoční program a zároveň chcete poznat nové prostředí, vydejte se do hotelu Radun v Luhačovicích. Ten se vrací ke své prvorepublikové slávě.

Ve vánočním programu si opravdu můžete vybírat: můžete zajít na malý jarmark u Radunu, poslechnout si Rybovu Českou mši vánoční v podání pěveckého sboru Cantare, zjistit, jak chutná originální vánoční krůta, zatančit si na Oldies párty nebo také ochutnat vánoční vína při romantických klavírních melodiích. Před Silvestrem, který se ponese v duchu třicátých let minulého století, se můžete dozvědět spoustu zajímavých informací na besedě s astrologem. Na Nový rok si lze v Radunu pochutnat na specialitách z novoročního brunche nebo se zúčastnit 1. ročníku výšlapu s názvem „Od Aloisky k Aloisce“. Podrobný vánoční program naleznete na www.hotelradun.cz. Radun je kompletně zrekonstruovaný a pokračuje v tradici rodinného, útulného a zároveň luxusního prostředí. "Noví majitelé Radunu se snaží oživit tak trochu zapomenuté ideály funkcionalismu luhačovické Bílé čtvrti," doplnil Marek Nesázal, jeden z organizátorů vánočního programu v tomto hotelu. Kontakty: Mgr. Marek Nesázal, tel: 577 103 692, e-mail: marek@nesazal.cz, www.hotelradun.cz.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz