24. 06. 2019 - ČESKÁ REPUBLIKA - Nominujte svého kandidáta na Výroční ceny AHR ČR, nominace budou pokračovat až do 31. 8. 2019.
Své kolegy, přátele nebo i sami sebe můžete nominovat hned v několika kategoriích. Hoteliér roku (hotely do 80 pokojů x hotelové řetězce a hotely nad 80 pokojů), Restauratér roku (samostatné restaurace x hotelové restaurace), Škola roku, Mladý manažer roku.
O cenu Mladého manažera se mohou ucházet kolegové do 30 let a je určena nejen „vyšším manažerským pozicím“, ale právě i mladým lidem pracujícím jako vedoucí směn, asistenti manažerů či nižší management.
V neposlední řadě nominujte i do kategorie Odpovědný hotel/restaurace. Odpovědné podnikání
je postavené na sdílení hodnot mezi firmoua okolím. Jde o způsob podnikání, které jde nad rámec zákonných, komerčních a společenských očekávání, a proto je i tato kategorie velice důležitá. V dnešní době je otázka odpovědného podnikání klíčová. Proto neváhejte a nominujte i v této kategorii svůj hotel či restauraci nebo svých kolegů a podpořte tak toto odpovědné podnikání.
Kategorie Penzion roku bude opět ve spolupráci se společností Previo a bude spojena s hodnocením samotných návštěvníků. Od 1. 6. 2019 mohou penziony soutěžit a sbírat svá hodnocení od reálně bydlících hostů. Z TOP 10 penzionů bude následně odborným hodnocenímvybrán Penzion
roku 2019.
Své kandidáty můžete nominovat na www.cenyahr.cz/nominujte--kandidata/.
Všem držitelům Výročních cen AHR ČR ve všech kategoriích, bude předáno ocenění během slavnostního Galavečera v Praze.
Nenechte si také ujít rozhovory s držiteli Výročních cen AHR ČR 2018. Tyto články postupně můžete nalézt v našem AHR Fóru nebo na webových stránkách www.cenyahrcr.cz.
Najdete zde například rozhovor s Petrem Nešpůrkem, Janem Škrlem, kteří jsou držiteli ceny Hoteliér roku 2018 nebo i s Radovanem Sochorem ml. či s Michalem Göthem, kteří převzali cenu v kategorii Restauratér roku 2018.
Zdroj: AHR ČR
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.