Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Na jaké gastroakce se vydat tento víkend?

Na jaké gastroakce se vydat tento víkend?

07. 08. 2019 - ZLÍNSKÝ KRAJ - Ve Zlínském kraji se stále děje něco zajímavého a ani tento víkend se neobejde bez akcí, které poškádlí naše chuťové pohárky.

Pokud máte rádi folklor a chtěli byste ochutnat hafery, pak se 10. srpna 2019 vypravte na horu Soláň ležící na hřebeni Vsetínských Beskyd. Bude zde probíhat 12.ročník mezinárodního folklorního festivalu Léto na Soláni a krásné prostředí této bájné, mystické hory rozkvete písničkami, tancem a dobrou náladou návštěvníků. Bohatý program bude zahájen v 11 hodin ve Zvonici, kde si budete moci smlsnout na haferových dobrotách, tedy pochoutkách z borůvek.

Do slováckého Hluku se můžete vypravit za tradicemi. Od pátku 9. srpna do neděle 11. srpna zde budou probíhat Svatovavřinecké hody. Těšit se můžete na hudební vystoupení, dětské folklorní odpoledne,taneční zábavu, hodový košt vína i gastronomické ochutnávky. Součástí programu budou také slavnostní mše v kostele sv. Vavřince a možnost prohlídky kostela.

Barokní slavnost Hortus Magicus je okouzlující událost plná vůní, chutí, barev, libých zvuků a nezapomenutelných zážitků, na které nesmíte scházet. Ve Květné zahradě v Kroměříži proběhne od pátku 9. srpna do neděle 11. srpna.

Zdroj: Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s.
Foto: Pixabay.co

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz