Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

K česání chmele zahrají v pivovaru Buty nebo Forum

K česání chmele zahrají v pivovaru Buty nebo Forum

28. 08. 2019 - PŘEROV - Letos v pořadí již třetí akcí pro veřejnost, která se bude konat přímo v areálu pivovaru Zubr, je Dočesná se Zubrem 2019.

Poslední srpnový den, tedy sobota 31. srpna, tak bude v Přerově patřit chmelu, pivu, hudbě a dobré zábavě.

Jak název akce napovídá, den bude věnovaný jedné ze surovin, bez které se žádné pivo neobjede, tedy chmelu. Po loňské premiéře Dočesné se Zubrem přímo v pivovaru si návštěvníci budou moci opět vyzkoušet, jak se ručně češe chmel a ti nejlepší česači budou odměněni tekutou cenou. „Zakládáme si na tom, že ctíme tradiční výrobu piva a touto akcí se vracíme k jedné z dalších tradic, které se k pivu a pivovarnictví vážou. Dočesné se v minulosti často konaly přímo v pivovarech na oslavu zakončení sklizně chmele a letošní úroda ukazuje, že po loňském hubenějším roku máme opět co slavit,“ dodává Tomáš Pluháček.

Areál pivovaru se v sobotu 31. srpna návštěvníkům otevře v 13:30 hodin. Na pódiu se vystřídají kapely Recykl Beat, Ukulele Troublemakers, Metallica Revival, Forum a celý program zakončí oblíbení Buty. Program zpestří také vystoupení Železného Zekona, soutěže v česání chmele a soutěže s pivní tematikou. Vstup je zdarma.

Zdroj: Ariston PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz