Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

NOMINUJTE SVÉHO KANDIDÁTA NA VÝROČNÍ CENY AHR ČR 2019

NOMINUJTE SVÉHO KANDIDÁTA NA VÝROČNÍ CENY AHR ČR 2019

28. 08. 2019 - ČESKÁ REPUBLIKA - Od 1. 5. 2019 byly spuštěny nominace na Výroční ceny AHR ČR 2019, které poběží až do 31. 8. 2019.

A proto neváhejte a nominujte nejen své přátele, kolegy, ale i své blízké do jedné z mnoha kategorií. Je důležité vědět, že si vážíte práce druhých a toto je nejlepší možnost, jak je ocenit. Už samotná nominace je považována za velký úspěch!

Své kandidáty na Výroční ceny AHR můžete nominovat hned v několika kategoriích. Hoteliér roku (hotely do 80 pokojů x hotelové řetězce a hotely nad 80 pokojů), Restauratér roku (samostatné restaurace x hotelové restaurace), Škola roku, Mladý manažer roku či Odpovědný hotel/restaurace roku.

Všem držitelům Výročních cen AHR ČR ve všech kategoriích bude předáno ocenění během slavnostního Galavečera 29. 11. 2019 v Praze.
Své kandidáty můžete nominovat na www.cenyahr.cz/nominujte-kandidata.

Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz