Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

FOR GASTRO & HOTEL 2019

FOR GASTRO & HOTEL 2019

07. 10. 2019 - PRAHA - Veletrh FOR GASTRO & HOTEL specializovaný na obor HoReCa se uskuteční ve dnech 10. až 13. října 2019 v prostorách výstaviště PVA EXPO PRAHA v HALE 1, 2D a v HALE 5.

Svým pestrým a nabitým programem zaručeně přiláká pozornost jak profesionálů z oboru, tak všech vyznavačů dobrého jídla a pití z řad široké veřejnosti.

Jaké jsou nejnovější trendy v gastronomii a hotelnictví, kdo se stane Kuchařem roku 2019 a jak nejlépe vést restauraci v dnešní digitální době? To vše, a ještě mnohem víc se dozvíte na veletrhu FOR GASTRO & HOTEL 2019.

VÍNO I PIVO PLNÝMI DOUŠKY
Projekt Wine Zone v Letňanech představí malá a střední evropská vinařství. Na druhé straně nesmí pochopitelně chybět něco pro milovníky zlatavého moku. Svými pěnivými klenoty se na veletrhu blýskne i výběr z nejlepších českých a moravských minipivovarů.

NEJLEPŠÍ KUCHAŘI POD JEDNOU STŘECHOU
Máte už svého favorita na titul Kuchař roku 2019? Přijďte ho podpořit na tradiční klání, které se uskuteční pod taktovkou Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Na FOR GASTRO & HOTEL se ovšem budou udělovat i další tituly. Pro své ceny si sem přijdou mladí talentovaní kuchaři a vítězové Kuchařského MAKRO pětiboje.

ČERSTVÉ RADY A INSPIRACE OD PROFESIONÁLŮ
Své umění na veletrhu předvede mistr carvingu Luděk Procházka. Další zajímavou součástí doprovodného vzdělávacího programu bude seminář pro restauratéry o bezlepkovém vaření. Majitelé gastroprovozů se tu dozví, jak do svých menu zařadit speciální dietu pro celiaky.

Více informací o veletrhu FOR GASTRO & HOTEL 2019 najdete na www.for-gastro.cz.

Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz