Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Dočesná 2019 přivedla do pivovaru přes 2.500 česačů chmele

Dočesná 2019 přivedla do pivovaru přes 2.500 česačů chmele

05. 09. 2019 - PŘEROV - Poslední srpnová sobota přivítala v pivovaru Zubr více než 2.500 návštěvníků Dočesné.

Letos se akce již podruhé konala přímo v prostorách pivovaru, kde na všechny čekala výzva v česání chmele, hudební program a samozřejmě pivo Zubr včetně dvou speciálů, kterého se letos vypilo více než 6.640 půllitrů.

„Dočesná pro nás v Zubru znamená nejen každoroční loučení s létem. Je pro nás i návratem k tradicím, kdy můžeme našim návštěvníkům ukázat poctivou práci a péči, kterou do výroby našich piv dáváme. Už se těšíme na další ročníky,“ shrnul průběh Dočesné ředitel pivovaru Tomáš Pluháček.

K ručnímu česání chmele zahrála návštěvníkům řada kapel. Hudební program odstartoval krátce po otevření pivovaru ve 13:30 hodin a vyvrcholil večerním koncertem skupiny Buty. Program během dne zpestřila i vystoupení Železného Zekona a soutěže s pivní tématikou.

Text: ARISTON PR, redakčně kráceno

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz