Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Přijďte se podívat, jak se vaří pivo

Přijďte se podívat, jak se vaří pivo

05. 09. 2019 - BENEŠOV - Tradiční pivovarské slavnosti oživí v sobotu 7. září 2019 dvůr benešovského Pivovaru Ferdinand. Co všechno 28. ročník slavností nabídne?

Těšit se můžete na všechny druhy piva Ferdinand a to i v nefiltrované podobě. Pro abstinenty jsme připravili několik druhů limonády Ferdináda, tradiční malinovku, mandarinku nebo stále více oblíbenou limonádu s příchutí bezinky.

Ke slavnostem a pivu patří i dobré jídlo. V nabídce budou žebra s coleslawem, hovězí, vepřové i bezmasé burgery, domácí gulášová polévka, oblíbená plejskavice, rybí pochoutky a další dobroty. Milovníci sladkého se mohou těšit na domácí ovocné koláče, tvarohové řezy, kynuté buchty.

O zábavu se postará devět kapel na dvou pódiích. Slavnosti zahájí country kapela Farmáři a po ní budou následovat kapely Pirates of the Pubs, Bílá nemoc, písničkář a frontman kapely Keks Štěpán Kojan, RockTom nebo brněnská kapela 13 Steps To Hell. Příznivci ska-punk uslyší a uvidí Žádnej Stres nebo kapelu A.T.D. Celý program uzavřou Rozjetý veverky, které jistě nenechají nikoho v klidu.

Odpoledne můžete zajít na prohlídku pivovaru, nasát zajímavosti a v soutěžích otestovat své znalosti o pivu, pivovaru, pivovarnictví, sladovně a sladovnictví. Pivovar otevíráme jen dvakrát do roka, tak si tuto jedinečnou příležitost nenechte ujít.


Program:

13.00 Farmáři

14.00 Pirates of the Pubs

15.00 Žádnej Stres

15.50 Sládkovo uvítání

16.00 Bílá nemoc

17.00 Štěpán Kojan

18.00 RockTom

18.45 Líšamani – bubenická show

19.00 A.T.D.

20.00 13 Steps To Hell

20.45 Líšamani – bubenická show

21.00 Rozjetý veverky

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz