Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Rulandské modré z Habánských sklepů je Šampionem Národní soutěže vín Velkopavlovické podoblasti

Rulandské modré z Habánských sklepů je Šampionem Národní soutěže vín Velkopavlovické podoblasti

18. 06. 2019 - Národní soutěž vín, největší a nejvyšší vinná soutěž v České republice, má svého vítěze pro Velkopavlovickou vinařskou podoblast.

V konkurenci 710 vín nejlépe obstálo Rulandské modré 2015 pozdní sběr z vinařství Habánské sklepy.

Vítězné víno, které si po zásluze odnáší titul Šampiona a velkou zlatou medaili, má jiskrnou červenou barvu světlejších odstínů s cihlovými odlesky, bohatou ovocnou vůni s tóny jahod, malin a borůvek. Jeho chuť je plná a bohatá, ovocného charakteru s harmonickou tříslovinou a celkově dobrou strukturou.

Velkopavlovická vinařská podoblast je vyhlášená zejména produkcí vysoce kvalitních červených vín, což potvrdil i letošní ročník soutěže. „Trať Trkmanska opět ukázala kvalitu. Její potenciál pro prémiová červená vína je enormní. Naše práce s vinicemi v této trati a vítězné Rulandské modré 2015 pozdní sběr je toho přesvědčivým dokladem,“ popsal Josef Svoboda, ředitel vinařství Habánské sklepy.

Zdroj: PEPRCONSULTING
Ilustrační foto: Pixabay

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz