Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

NA KOLE VINOHRADY UHERSKOHRADIŠŤSKA

NA KOLE VINOHRADY UHERSKOHRADIŠŤSKA

27. 9. 2012 - UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Šestý ročník akce NA KOLE VINOHRADY UHERSKOHRADIŠŤSKA vyvrcholí v sobotu 6. října symbolickým uzavíráním cyklostezek.

Po registraci se z Masarykova náměstí v Uherském Hradišti před desátou hodinou cyklisté rozjedou na různé strany do blízkého i vzdálenějšího okolí. Svou podzimní trasu budou vybírat ze čtyř vyznačených okruhů. Kromě nejoblíbenější Stezky Blatnického roháče se můžou projet i upravenou Stezkou Rulandského bílého. Pohodovější účastníci zvolí pravděpodobně loňskou novinku nazvanou Stezka Za Moravú, vedoucí až do Napajedel, nebo letošní premiérovou Stezku Dolním Poolšavím. Právě tento mikroregion se bude prezentovat nejenom na jedné ze zastávek v areálu Panského dvora v Kunovicích, ale i v rámci odpoledního programu vystoupením folklorního souboru Míkovjan a cimbálové muziky Lintava.

Hlavní pořadatel akce Městské informační centrum Uherské Hradiště - součást sdružení pro rozvoj cestovního ruchu Region Slovácko - letos na pódiu vyčlenil prostor i pro prezentaci charitativního projektu Kola pro Afriku. Nebude chybět ani losování registračních kuponů o zajímavé ceny a vyhlášení šťastlivců soutěžících na facebooku MIC. Nejenom účastníci akce, ale i široká veřejnost si bude moci zakoupit víno od partnerských vinařů na malém vinném trhu.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz