Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

14. KONFERENCE ASOCIACE HOTELŮ A RESTAURACÍ

14. KONFERENCE ASOCIACE HOTELŮ A RESTAURACÍ

10. 10. 2019 - PRAHA - Jsme nadšeni, že jsme připravili program a pečlivě vybrali místa, na kterých vás v rámci 14. konference AHR přivítáme. Letošní akce se uskuteční 28.–29. listopadu, po 5 letech opět v Praze.

Čekají vás dva večery doprovodných akcí a jeden den nabitý přednáškami. Ve čtvrtek 28. 11. 2019 večer proběhne oblíbená, neformální GTG party, která se uskuteční v nově otevřených prostorách historické budovy Národního muzea. Odborná část konference se uskuteční 29. listopadu v nově otevřeném multifunkčním kongresovém centru O2Universum.

Slavnostní zakončení vás následně přenese do vznešené éry 20. století a nádherného sálu
Empire Hall Slovanského domu. Pozvání přijalo 12 řečníků, mezi nimi Petr Ludwig – konzultant, publicista, autor bestselleru Konec prokrastinace a zakladatel institutu GrowJob. O svůj příběh se podělí Riccardo Lucque – šéfkuchař, zakladatel a majitel skupiny La Collezione; Will Day s přednáškou o očekáváném vývoji světa a cestovního ruchu. Dotkneme se i dalších témat k problematice personálu, ekonomice hotelů a restaurací a mnohé další.

Připravili jsme několik cenových balíčků, včetně zvýhodněných cen za včasnou rezervaci nebo teamu. Více informací k rezervaci hotelu, k programu, k přednášejícím a k zábavě se dozvíte
na www.konferenceahr.cz

A nyní to nejdůležitější: klikněte na www.konferenceahr.cz a registrujte se.
Máte jedinečnou příležitost setkat se opět s kolegy a přáteli, potkat zajímavé osobnosti, získat cenné informace a takébýt mezi prvními hosty O2universum.

Budeme moc rádi, pokud budeme mítpříležitost přivítat vás mezi našimi hosty v Praze.

Zdroj: PR

 

 

Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz