Štamgast & Gurmán

Cuketové zoodles se špenátovým pestem

Autor receptu
AKADEMIE KVALITY

Recept pro vás uvařil
no name

(na fotografii vlevo)

Suroviny potřebné na přípravu
2 cukety

150 g čerstvého listového špenátu

1 stroužek česneku

50 g tvrdého sýru

8 cherry rajčat

hrst vlašských ořechů

olivový olej

sůl

čerstvě mletý pepř

Gran Moravia sýr k podávání
 

Postup
1. Špenátové listy rozmixujte dohladka se stroužkem česneku, sýrem a třemi lžícemi olivového oleje. 2. Škrabkou na zeleninové špagety nakrájejte omyté cukety a poté je nechte 5 minut restovat na olivovém oleji. 3. Přidejte špenátové pesto a pokrájená cherry rajčata a chvilku restujte společně. 4. Podávejte se strouhaným sýrem a vlašskými ořechy. Tip: Při nákupu preferujte voňavé kusy zeleniny bez otlaků a skvrn (drobné vady slupky nejsou zásadní). Hlavní je, aby zelenina působila čerstvým dojmem a byla ideálně na vrcholu své konzumní zralosti, kdy má nejvíc vitaminů, minerálů a stopových prvků.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2020, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz