Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

SLAVNOSTI SVATOMARTINSKÉHO A MLADÉHO VÍNA

SLAVNOSTI SVATOMARTINSKÉHO A MLADÉHO VÍNA

22. 10. 2019 - ZNOJMO - sobotu 9. listopadu se v samotném centru Znojma bude křtít, degustovat i zpívat. Očekává se příjezd svatého Martina na bílém koni.

Slavnosti Svatomartinského a mladého vína nabídnou návštěvníkům jedinečnou možnost ochutnat
první vzorky svěžích vín z letošní úrody znojemských vinařů. V kostele Povýšení sv. Kříže proběhne v symbolických 11 hodin a 11 minut slavnostní křest Svatomartinského vína ročníku 2019. Poté budete moci v klášteře dominikánů ochutnat, jaká vína letošní úroda přinesla. Formou pochůzkové degustace nabídnou vinaři ze Znojemské podoblasti nejen mladá vína, ale i další vzorky z jejich vinařství. Nabídku doplní gastronomické pochoutky a vystoupí také cimbálová muzika Neoveská, která slavnostní atmosféru jen umocní. Nenechte si uniknout průvod sv. Martina na bílém koni,
který ve dvou časech, v 16.00 a 18.00 hod., projde historickým centrem města. Slavnosti Svatomartinského a mladého vína se uskuteční za podpory Vinařského fondu České republiky, Vín z Moravy a města Znojma. Vstup na akci je zdarma.

www.znojemskabeseda.cz

Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz