Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

JUBILEJNÍ PŘEHLÍDKA SLOVÁCKÝCH KLENOTŮ

JUBILEJNÍ PŘEHLÍDKA SLOVÁCKÝCH KLENOTŮ

21. 10. 2019 - ZLÍNSKÝ KRAJ - Dřevo, kukuřičné šustí, proutí, modrotisk… Materiály, ze kterých vznikají krásné věci, díky práci těch, kteří se zasluhují o přenášení tradic z generace na generaci.

K tomu sladké i slané dobroty, které jsou vyráběny tradičním způsobem, bez zbytečných umělých „zlepšováků“. To jsou výrobky, certifikované značkou Tradiční výrobek Slovácka.

Přijměte srdečné pozvání na 10. ročník akce Přehlídka Slovácko v tradici. Vše propukne v sobotu 16. listopadu v 9.00 hodin. V prostorách uherskohradišťské Reduty bude ke zhlédnutí ukázka výroby většiny certifikovaných prodejců, kteří jsou držiteli značky Tradiční výrobek Slovácka. Od minulého roku jich opět několik přibylo, a tak se můžete těšit na nové a nevídané výrobky. Polovina listopadu je ideálním časem pro pořízení drobných dárečků, které ale mohou vzbudit velkou radost. Právě proto, že jsou vyráběny s uctivostí a citem k tradičním řemeslům. Na přehlídce se potkáte s lidmi, kteří si váží tradic a usilují o jejich zachování.

Součástí doprovodného programu budou dílničky pro děti, ale i dospělí si budou moci vyzkoušet některá řemesla. Užijte si den plný vůní, folklorních písní a pohodové atmosféry!

www.tradicnivyrobek.cz

 

Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz