Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Na kole vinohrady. Cyklisté spolu s deštěm uzavřeli cyklostezky

Na kole vinohrady. Cyklisté spolu s deštěm uzavřeli cyklostezky

10. 10. 2019 - ZLÍNSKÝ KRAJ - V sobotu 5. října 2019 byly i v nevlídném počasí symbolicky uzavřeny cyklostezky na Uherskohradišťsku.

Za velmi deštivého počasí se do Uherského Hradiště sjelo téměř 150 odvážlivců, kteří se vydali na dvě cyklistické a jednu pěší trasu, aby symbolicky uzavřeli cyklostezky na Uherskohradišťsku. Vzhledem k deštivému počasí byl počet tras zredukován, cyklisté si mohli vybrat mezi trasou Muškátu moravského a Velehradskou trasou, pěší se pak vydali na Sadskou stezku. Mezi účastníky byli místní i přespolní, již tradiční skupinu tvořili cyklisté z Klokočova, Opavy nebo skupina cyklistek z Pardubic. Zahraničí pak bylo zastoupeno účastníky ze Slovenska a Polska.

V rámci odpoledního programu byl slavnostně požehnán prapor Okresního sdružení hasičů Uherské Hradiště, zahrála a zazpívala cimbálová muzika Vinár, na připraveném vinném trhu bylo možno ochutnat a zakoupit vína od vinařů z jednotlivých tras, své výhry si převzali výherci soutěže na FB a proběhlo losování dětské i dospělé tomboly.

Podzimní část 14. ročníku NA KOLE VINOHRADY UHERSKOHRADIŠŤSKA uzavřela jak cykloturistické trasy Slovácka, tak i cyklus deseti akcí seriálu cykloturistických výletů KRAJEM VÍNA 2019 na Moravských vinařských stezkách.

Zdroj: Městské informační centrum Uh. Hradiště

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz