15. 10. 2019 - JESENÍK - V rámci projektu Czech Specials se snažíme zachovat kulinářské dědictví našich předků, gastronomickou identitu našich regionů a přenést vše do dnešní, moderní doby.
Naučíme se znovu úctě a pokoře k místním surovinám a společně se budeme snažit z každé suroviny dostat maximum také pomocí moderních postupů i technologií.
Zkusme společně obohatit chuťové pohárky našich stále více náročnějších hostů a zároveň podpořit místní farmy, zpracovatele a výrobce!
Tradiční regionální kuchyně v 21. století - region Severní Morava
Kdy: 21.11.2019
9.00-16.00
Kde: SŠ gastronomie a farmářství Jeseník, U Jatek 916/8, 790 01 Jeseník
Lektor: Pavel Bortník
Účastnický poplatek:
Certifikované restaurace Czech Specials: 500 Kč/osoba
Ostatní: 1 500 Kč/osoba
Počet osob omezen!
Přihlášky ZDE
Zdroj: Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.