Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Sv. Martin přiveze na vinici sv. Kláry mladá vína z Čech i Moravy

Sv. Martin přiveze na vinici sv. Kláry mladá vína z Čech i Moravy

06. 11. 2019 - PRAHA - Již čtrnáctý slavnostní Svatomartinský přípitek můžete zažít 11. listopadu na vinici sv. Kláry.

Přesně v 11:11 se zde poprvé otevřou lahve s letošními Svatomartinskými a mladými víny od předních českých i moravských vinařů.

Ve vinotéce sv. Klára si můžete vybrat z kolekcí jedenácti vín, suchých i s vyšším zbytkovým cukrem, z nabídky vinařství Kraus, Školní statek Mělník, Kovács, Trávníček a Kořínek, Hort, Nové vinařství, Kubík a František Mádl. Vinohrad se oděje do podzimních barev a ani bílý kůň nebude chybět. Vinice sv. Kláry se v tento den uzavře až v 17 hodin.

Milovníci vína by si ani v letošním roce neměli nechat ujít tradiční Svatomartinský přípitek pořádaný trojskou botanickou zahradou na vinici sv. Kláry. „Návštěvníci si budou moci připít mladými i Svatomartinskými víny z nabídky českých a moravských vinařství. Na vinici sv. Kláry vzhledem k její malé rozloze mladá ani Svatomartinská vína nevyrábíme. Přesto nechceme naše návštěvníky o hezkou tradici ochudit a dle tradice se u nás tato vína poprvé otevřou 11. listopadu přesně v 11 hodin a 11 minut,“ říká Bohumil Černý, ředitel Botanické zahrady hl. m. Prahy.

Zdroj: Darina Miklovičová

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz