Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

BILLA otevřela novou prodejnu ve Znojmě

BILLA otevřela novou prodejnu ve Znojmě

15. 11. 2019 - ZNOJMO - Společnost BILLA otevřela prodejnu v novém otevřeném nákupním centru Shopping Znojmo. Jedná se již o 65. supermarket BILLA na Moravě.

Stejně jako v ostatních supermarketech tohoto řetězce, i zde zákazníci naleznou širokou nabídku kvalitních a čerstvých produktů, křupavé pečivo a potraviny od tuzemských výrobců nebo regionální speciality s označením BILLA Regionálně.

Nová znojemská prodejna BILLA se otevřela veřejnosti ve čtvrtek 14. listopadu 2019 v 7.00 hodin. Zákazníci se mohou těšit na kvalitní sortiment na prodejní ploše o rozloze 1175 m2.  K pohodlnému nákupu přispěje i 458 parkovacích míst včetně míst pro rodiče s dětmi a hendikepované.

„Obchodní řetězec BILLA  tento rok významě expanduje. Supermarket ve Znojmě je v pořádí             5., který otevíráme tento rok a dalších 5 prodejen ještě do konce roku otevřeme. Nepolevujeme tak v naší dlouhodobé strategii přiblížit se ještě více zákazníkům, kteří naše supermarkety vyhledávají,“ říká Jaroslaw Szczypka, generální ředitel BILLA ČR.

Zdroj: Natalie Moravcova, Havas PR Prague

Text: redakčně upraveno

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz