Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

KUCHAŘI NEJSOU? ZKUSTE TO BEZ KUCHYNĚ

KUCHAŘI NEJSOU? ZKUSTE TO BEZ KUCHYNĚ

29. 11. 2019 - BRNO - Start-up bezkuchyně představil projekt, který řeší personální krizi v gastronomii a nabízí smart řešení pro budoucnost.

V době, kdy se kuchař stává drahým a nedostupným zbožím, kdy náklady na pořízení slušně vybavené profi kuchyně jdou do mnoha milionů, provoz je svázán stovkami norem a kontrol a majitelům hotelů, restaurací a dalších provozů šediví vlasy z nedostatku personálu, přichází na trh komplexní, úsporné a kvalitní řešení.

Společnost Gastromach představuje poprvé v ČR start upový projekt bez kuchyně, který ukazuje směr, kterým se bude ubírat část české i světové gastronomie.

„Několik pečlivě vybraných zmenšených přístrojů, nejnovější technologie, jednoduché intuitivní ovládání, ergonomie, nabídka kvalitních, atraktivních jídel bez odpadu. To je smart projekt bezkuchyně,“ říká zakladatel startupu Jan Mach. „Nepotřebujete kuchaře, zkolaudovanou kuchyň, stavební úpravy ani digestoř, můžete vařit tam, kde se dosud vařit nedalo,“ podotýká.

Jeden z přístrojů například zvládne během 20 vteřin připravit snídaňovou kaši nebo míchaná vejce se šunkou, jiný automat servíruje za 2 minuty luxusní rumpsteak, který ani poučený gurmet nerozezná od majstrštyku šéfkuchaře. „Nehrajeme si na to, že s tímto řešením se dá dělat vysoká gastronomie. Ale v době, kdy řada restaurací raději vaří jen o víkendech, spousta provozů zavírá kuchyně a další pláčou nad tím, že hostům nemůžou nabídnout každý den stejnou kvalitu, přicházíme s konkrétním a dlouhodobým řešením,“ konstatuje Jan Mach.

Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz