Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

ČOKOLÁDOVÝ FESTIVAL LÁKÁ MLSOUNY DO ZLÍNA

ČOKOLÁDOVÝ FESTIVAL LÁKÁ MLSOUNY DO ZLÍNA

11. 12. 2019 - ZLÍN - Máte rádi čokoládu? Nenechte si tedy ujít Čokoládový festival, který obohatí vaše chuťové pohárky od pátku 17. do neděle 19. ledna 2020 ve Sportovní hale Euronics ve Zlíně.

Čokoládový Festival 2020 ve Zlíně pořádá agentura ChrisEvents. Jde o jedinečnou událost pro všechny milovníky kvalitní čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, pochutnat si a případně se i naučit vařit s čokoládou.

Návštěvníci na prostranství o rozloze 1.200 m2 najdou spoustu zajímavostí, především kulinářské přehlídky, na kterých šéfkuchaři předvedou své nápadité recepty. Potěší prodejní stánky partnerů
a nebude chybět ani dětský koutek. I tento rok budou na Čokoládovém festivalu různé workshopy jak pro děti, tak i pro dospělé.

Na návštěvníky čeká i kulinářská přehlídka šéfkuchaře Marka Váni, který si speciálně pro Čokoládový festival připravil tematické menu: kuřecí Mole s Fatalii Yellow a dýňovou polévku s bílou čokoládou. Chybět nebude ani šéfkuchař Jiří Holub z Sirupárny Olomouc bude vařit chilli con carne s čokoládou. Firma Judith Sweet naučí děti vyrobit čokoládové makronky, Václav Kijonka (Mr. Vonka) zase pralinky nebo brownies. Čokoládovna Lyra ukáže na podium jak degustovat čokoládu.

Milovníci sladkých delikates budou moci na akci ochutnat a zakoupit různé druhy čokolád u více než 30 stánků, jako jsou například ČokoKebab, ČokoFontana, Kamelie – víno z Francie,
Mr. Vonka, Nos Macarons, Jablíčko, Sirupárna, Čokoláda Lyra, Čo-Xo, Čokoládovna Janek, Šmakujto, Atelier Sladkostí, Koruna pralinky, Waffle Brno, Čokolandia a mnoho dalších.

Čokoládový festival však nabídne i mnoho dalších doprovodných akcí plných překvapení. Bude to zkrátka jedinečné setkání všech milovníků čokolády, které byste si rozhodně neměli nechat ujít.
Otevřeno bude v pátek od 14 do 18 hodin, v sobotu od 10 do 18 hodin a v neděli od 10 do 17 hodin. Vstupné činí 60 Kč (40 Kč pro seniory a 40 Kč pro studenty). Děti do 6 let mají na akci vstup zdarma.

www.cokoladovy-festival.cz

Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz