Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Miroslav Soukup, šéfkuchař Clarion Congress Hotelu Prague, se stal restauratérem roku

Miroslav Soukup, šéfkuchař Clarion Congress Hotelu Prague, se stal restauratérem roku

13. 12. 2019 - ČESKÁ REPUBLIKA - Výroční ceny Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR ČR) znají své vítěze pro rok 2019.

Cenu Restauratér roku v kategorii hotelových restaurací získal šéfkuchař Miroslav Soukup z Clarion Congress Hotelu Prague, který patří do portfolia největší české hotelové skupiny CPI Hotels.

Ocenění přebral během slavnostního galavečera, který proběhl v Empire Hall ve Slovanském domě v Praze. Ceny největší české profesní asociace, která sdružuje nejvýznamnější společnosti z oblasti HOREKA, každý rok oceňují v celkem deseti kategoriích osobnosti, které kvalitou své práce inspirují ostatní a podporují rozvoj oboru.

„I přes značné pracovní tempo si vždy najdu čas věnovat se mladším kolegům a předávat jim své vědomosti a zkušenosti. Získané ocenění je pro mě samozřejmě odměnou, ale i motivací nadále v tom pokračovat,“ říká Miroslav Soukup, Executive Chef Clarion Congress Hotelu Prague.

Miroslav Soukup vede ve vysočanském Clarionu tým 40 zaměstnanců. Se svými kolegy se stará o stravování pro více než 1000 hotelových hostů, na starosti má také catering během eventů, kongresových a společenských akcí hotelu. Ve skupině CPI Hotels působí již 12 let, dříve působil v hotelu InterContinental Prague.

Zdroj: CPI Services, a.s.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz